Veel verkeershinder op A200 thv Halfweg door kop-staartbotsing

 

Halfweg – Op de A200, even voor afslag Zwanenburg, zijn zondagmiddag drie auto’s met elkaar in botsing gekomen. Rond half vier moest door nog onbekende oorzaak de voorste auto plotseling op z’n rem staan, de twee auto’s erachter merkten dat te laat op waarbij een botsing het gevolg was.

Door de klap van de achterste auto kwam de middelste auto alsnog in botsing met de voorste auto. Alle inzittende zijn door ambulancebroeders gecontroleerd, maar geen van alle hoefde mee naar het ziekenhuis voor verdere zorg. De uitgerukte brandweer kon ook weer snel terugkeren naar de kazerne.

Een bergingsauto heeft de twee meest beschadigde auto’s weggesleept. De derde auto kon zelf weer verder rijden. Het ongeval veroorzaakte veel hinder op de weg. Na ruim een half uur kon de weg weer worden vrijgegeven en kwam het verkeer weer langzaam op gang.