Bestelbusje met auto op aanhanger brandend in sloot aangetroffen bij Halfweg

 

Halfweg – Op de Oude Haarlemmerstraatweg ter hoogte van het BP tankstation is in de nacht van dinsdag op woensdag een bestelbusje brandend in de sloot aangetroffen. Om even voor drie uur werden de hulpdiensten gealarmeerd en troffen op locatie naast het brandende bestelbusje ook nog een aanhanger waarop ook nog een auto stond ook in de sloot aan.

De hulpverleners troffen echter geen bestuurder meer aan waarop duikers van de brandweer de sloot hebben doorzocht. Ook in de sloot werd niemand aangetroffen. Vermoedelijk is de bestuurder van het bestelbusje na de crash snel op de vlucht geslagen.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval en zal proberen de bestuurder te achterhalen. Mogelijk dat een of beide voertuigen gestolen zijn, dit zal bij het onderzoek naar voren moeten komen. Of de auto door het ongeval in de brand is gevlogen of is aangestoken, is eveneens nog niet bekend.