Bestuurder gewond bij ongeval op A200 richting Halfweg

 

Halfweg – De bestuurder van een auto is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de A200. Om even over half vier reden vier personen in een auto richting Halfweg. Even voor de afslag bij Zwanenburg kwam de bestuurder met de linkerkant van de auto tegen de vangrail aan en raakte vervolgens de macht over het stuur kwijt.

De bestuurder wist de auto gelukkig nog veilig aan de kant te zetten. Brandweer, ambulance en politie gingen met spoed richting het ongeval om hulp te verlenen. Van de vier inzittenden kwamen er drie personen met de schrik van af, de vierde persoon is door het ambulancepersoneel nagekeken en voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Een bergingsauto heeft de beschadigde auto even later weggesleept. Het overige verkeer ondervond weinig hinder van het ongeval en kon via de andere rijbaan het ongeval passeren.