Felle brand in woning aan het Kerkenmaaijerskamp in Velserbroek

 

Velserbroek – In een woning aan het Kerkenmaaijerskamp in Velserbroek is in de nacht van dinsdag op woensdag brand uitgebroken. Om half drie werden de hulpdiensten gealarmeerd om met spoed die kant op te gaan. Politieagenten die als eerste aankwamen troffen een felle uitslaande brand aan.

Agenten zijn direct begonnen met het evacueren van de woning en de naastgelegen woningen. De brandweerlieden zijn direct met een brandslang de woning binnengegaan om de brand van binnenuit te bestrijden.

De straat werd met politielinten afgezet voor het publiek. Veel buurtbewoners waren wakker geworden van alle sirenes. De brandweerlieden wisten na enige tijd te doven en konden beginnen met het nablussen.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Bij de brand is voor zo ver bekend niemand gewond geraakt.