File op A4 Hoofddorp door kop-staart-botsing tussen drie auto’s

 

Hoofddorp – Een kop-staart botsing op de A4 heeft dinsdagmiddag voor de nodige vertraging op de A4 gezorgd. Rond kwart over zes reden drie voertuigen ter hoogte van de afslag naar Hoofddorp op elkaar. Een van de auto’s kwam in tegengestelde richting tot stilstand. Omdat er mogelijk sprake was van beknelling werd ook de brandweer opgeroepen.

Even later bleek het gelukkig allemaal mee te vallen. Niemand kwam bekneld in het voertuig te zitten en de inzittenden hoefde na controle in de ambulance niet mee naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Twee berginsauto’s hebben de drie beschadigde voertuigen weggesleept. Het overige verkeer kon de twee andere rijbanen het ongeval langzaam passeren, hierdoor ontstond echter wel de nodige file. Rond zeven uur was de rijbaan weer vrij en kwam het verkeer langzaam weer op gang.