Vier gewonden door voorrangsfout op Professor Eijkmanlaan

 

Haarlem – Een voorrangsfout heeft er toe geleidt dat vier personen zaterdag aan het begin van de avond naar het ziekenhuis moesten. Rond kwart voor zeven reed een kleine personenauto over de Professor Eijkmanlaan toen de bestuurster een auto van rechts uit de Professor van der Scheerstraat over het hoofd zag.

Een flinke klapper was het gevolg, waarbij meerdere mensen gewond raakte. Gezien de brandweerkazerne om de hoek zit waren de brandweermannen snel ter plekke om hulp te verlenen. De inzittenden zijn door de brandweerlieden op een veilige manier uit het voertuig gehaald en door de ambulancebroeders nagekeken.

Met twee ambulances zijn de slachtoffers overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg. Twee bergingsvoertuigen hebben de beschadigde auto’s even later opgehaald. Het overige verkeer kon het ongeval via de andere rijbaan rustig passeren.