Aanhoudingen na vechtpartij in woning aan Denemarkenstraat Haarlem

 

Haarlem – De politie hield woensdagavond omstreeks 22:30 uur twee Haarlemmers van 24 en 55 jaar aan voor mishandeling. De 24-jarige man zou een 36-jarige vrouw in haar woning in de Denemarkenstraat om onbekende reden geslagen hebben. De vrouw liep letsel op in haar gezicht. Toen de 36-jarige vrouw de hulp had ingeroepen van de 55-jarige man en hij naar de woning kwam, ontstond er een vechtpartij in de woning tussen de 24-jarige man en de 55-jarige man.

De 24-jarige had hierna de woning verlaten en werd naderhand in de Schotlandstraat aangetroffen. Beiden mannen liepen fors letsel op, waaronder snijwonden door stukgeslagen glas. De 55-jarige man brak tevens zijn enkel. De beide mannen zijn voor behandeling naar een ziekenhuis vervoerd. Beiden zijn aangehouden. De 24-jarige verdachte is na behandeling ingesloten voor verhoor. De 55-jarige verdachte is nog in het ziekenhuis. De politie onderzoekt de aanleiding van de vechtpartij.