Gezin en buspassagiers gewond bij verkeersongeval in Rozenburg

 

Rozenburg – Bij een verkeersongeval tussen een Connexxionbus en een personenauto zijn donderdag aan het einde van de middag meerdere gewonden gevallen. Het ongeval vond rond kwart voor vijf plaats Aalsmeerderweg ter hoogte van Beechavenue in Rozenburg.

Vermoedelijk door een voorrangsfout kwamen de twee overtuigen met elkaar in botsing. De auto kwam na de flinke klap in de berm tot stilstand. In de personenauto zaten vader en moeder met hun kind. Alle drie raakte door het ongeval gewond en moesten voor verdere zorg naar het ziekenhuis overgebracht worden.

Enkele buspassagiers raakte door de hevige klap ook gewond. Van deze slachtoffers zijn enkele met een politieauto overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Beide voertuigen liepen door het ongeval behoorlijke schade op. Een bergingsauto heeft de beschadigde voertuigen later op de middag weggesleept. De kruising was tot die tijd afgesloten voor het verkeer.