Ruzie in keuken Leger des Heils leidt tot steekpartij

 

Haarlem – Een man is donderdag aan het begin van de avond gewond geraakt bij een steekpartij in de keuken van het Leger Des Heils. Om even over half zeven ontstond er tijdens het bereiden van een avondmaal in de gemeenschappelijke keuken onenigheid tussen twee mannen. Op een gegeven moment pakte een van de mannen een mes en stak de ander daarbij neer.

Diverse politieagenten spoedde zich richting de Zijlsingel. Ook werd, gezien de ernst van de verwondingen, een traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel aan zijn verwondingen verzorgd en even later met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft de verdachte snel kunnen aangehouden. De gealarmeerde traumahelikopter hoefde niet meer ter plaatse te komen.

De Technische Recherche is een onderzoek gestart.