Twee doden bij ernstig verkeersongeval op N203 bij Uitgeest

 

Uitgeest – Twee personen zijn in de nacht van zaterdag op zondag om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de N203 in Uitgeest. Om even over vier uur reden de twee over de Provincialeweg toen het ter hoogte van het Shell tankstation flink mis ging.

De auto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam via een boom en lantaarnpaal tot stilstand. Door de hevige klap vloog de auto in de brand. De twee inzittenden zagen geen kans meer om het voertuig te verlaten.

Geallarmeerde hulpdiensten konden voor de twee inzittenden weinig meer betekenen bij aankomst. De brandweer heeft het de brandende auto geblust.

De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is een uitgebreid sporenonderzoek gestart. De auto, met daarin de twee inzittenden, is later in de nacht met een bergingsauto afgevoerd. De auto zal geheel opengeknipt moeten worden om de twee slachtoffers uit de auto te krijgen.