Brandweer knipt dak van auto na kop-staart botsing op Schipholweg N232 Badhoevedorp

 

Badhoevedorp – Bij een kop-staart aanrijding is woensdagavond een persoon gewond geraakt. Rond kwart over negen reden de twee voertuigen over de Schipholweg N232 toen de kop-staart aanrijding plaats vond. De bestuurder in de achterste auto reed met een flinke snelheid tegen zijn voorganger aan.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om de slachtoffers aan hun verwondingen te behandelen. De bestuurder in de achterste auto had nekklachten waarop de ambulancebroeders de brandweer de opdracht gaf om het dak van de auto te knippen. Het slachtoffer is vervolgens met een brancard uit zijn auto gehaald en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Een bergingsauto heeft de beschadigde auto weggesleept. De Schipholweg was door het ongeval tussen de Amsterdamse Baan en de Sloterweg enige tijd gestremd voor het verkeer.