Hulpdiensten rukken massaal uit na vechtpartij met pepperspray in Patronaat Haarlem

 

Haarlem – De Zijlsingel stond in de nacht van donderdag op vrijdag vol met diverse politieauto’s, drie ambulances en een brandweerwagen. Rond twee uur was in het Patronaat een vechtpartij geweest waarbij mogelijk ook met pepperspray gespoten zou zijn. Meerdere mensen zouden in aanraking zijn gekomen met de vloeistof.

Politieagenten waren snel ter plekke en konden de beveiligers van het Patronaat bijstaan. Gelukkig bleek al snel dat er niemand gewond was geraakt. De brandweer hoefde in het Patronaat geen metingen te verrichten en kon al weer snel terugkeren. Politieagenten hebben nog enige tijd de boel in de gaten gehouden maar gelukkig bleef de sfeer onder de bezoekers goed.

Na zo’n vijftien minuten konden de hulpdiensten weer terugkeren en werd het feest in het Patronaat voortgezet.