Man valt Leidsevaart in na redden van weggewaaid petje

 

Haarlem – De hulpdiensten zijn maandagmiddag gealarmeerd voor een persoon welke in de Leidsevaart was gevallen. De man liep over de Kinderhuisvest toen door de harde wind zijn petje van zijn hoofd afwaaide en in de Leidsevaart viel.

De man bedacht zich geen moment en ging achter zijn petje aan. Vanaf het gras probeerde de man zijn petje uit het water te vissen, echter liep dat niet helemaal goed af. De man viel zelf ook in het water.

Toegesnelde politieagenten konden de man snel uit het water trekken. In een ambulance is de man van de schrik bijgekomen en is met dekens en speciaal folie weer opgewarmd. Gelukkig voor de man wist hij tijdens zijn zwempartij het petje wel te pakken.

De man is voor controle naar het ziekenhuis overgebracht.