Automobilist knalt vol tegen stilstaande voorganger aan in Heemstede

 

Heemstede – Op de Zandvoortselaan is donderdagavond een automobilist hard tegen een stilstaande auto gereden welke voor het stoplicht stond te wachten. Beide voertuigen reden rond kwart voor elf over de Zandvoortselaan in de richting van de Lanckhorstlaan toen het ter hoogte van de Herenweg mis ging.

De achterste automobilist reed door nog onbekende oorzaak vol tegen zijn voorganger aan welke voor het rode stoplicht stond te wachten. Door de harde klap raakte beide voertuigen flink beschadigd.

Wonder boven wonder raakte beide bestuurders niet zwaar gewond en konden zelfstandig uitstappen. Na een controle in de ambulance is een van de bestuurders nog meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere controle. Mogelijk heeft de automobilist welke de aanrijding heeft veroorzaakt even daarvoor een black-out gekregen.

De kruising was door het ongeval tijdelijk gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer. Een bergingsauto heeft beide beschadigde voertuigen later op de avond weggesleept.