Fietser komt in botsing met bus op Zandvoortselaan in Bentveld

 

Bentveld – Een 56-jarige fietser uit Heemstede is zaterdagavond op de Zandvoortselaan in botsing gekomen met een bus. Om even over half negen wilde de fietser plotseling de rijbaan oversteken waar op dat zelfde moment een bus aankwam. Een botsing was het gevolg waarbij de fietser tegen het vooruit van de bus aankwam.

Doordat er even daarvoor al op dezelfde weg een ongeval was gebeurd waren hulpdiensten snel aanwezig. Ambulancebroeders hebben de man eerste hulp verleend en even later per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere zorg. Hij rook naar alcohol. Uit onderzoek zal moeten blijken of de man teveel heeft gedronken.

Het verkeer van en naar Zandvoort ondervond door het ongeval veel hinder. Het verkeer moest om de beurt gebruik maken van de andere rijbaan wat voor de nodige vertraging zorgde.