Gewapende overval op pizzeria aan de Rustenburgerlaan

 

Haarlem – Een pizzeria aan de Rustenburgerlaan in Haarlem is dinsdagavond omstreeks 22:45 uur overvallen. Onder bedreiging van een wapen moest het aanwezige personeel geld afgeven aan twee overvallers. Het tweetal is er daarna met een onbekend geldbedrag in onbekende richting vandoor gegaan. Het is niet bekend met wat voor soort vervoermiddel de overvallers gevlucht zijn.

Na de overval zijn politieagenten direct een zoektocht gestart naar de dader(s). De betrokken medewerkers zijn door politieagenten opgevangen en verhoord. De Technische Recherche heeft in de pizzeria een uitgebreid sporenonderzoek verricht om eventuele sporen van de daders veilig te stellen.

Getuigen die meer kunnen vertellen over de overvallers, een eventueel vervoermiddel en vluchtrichting of anderszins informatie hebben die kan leiden tot opheldering van deze zaak worden verzocht contact op te nemen met het overvallenteam van de politie Kennemerland via 0900-8844.