Meerdere autospiegels vernield in het Rozenprieel in Haarlem

 

Haarlem – Bij zo’n dertien auto’s is de nacht van zaterdag op zondag een spiegel van de auto afgetrapt. De vernielingen vonden rond half twee plaats in de Badhuisstraat en langs de Baan bij het Rozenprieel in Haarlem. Naast de vernielingen aan auto’s werd er ook een motor omgegooid. Toen agenten van een buurtbewoner de melding kregen dat deze vernieling had plaatsgevonden, hebben zij direct in de omgeving gezocht naar mogelijke verdachten. Helaas zonder resultaat.

De politie is zondag een buurtonderzoek gestart en heeft bij tientallen bewoners een brief in de brievenbus gegooid om eventuele informatie bij de politie te melden. Enkele buurtbewoners lieten weten dat ze een man hadden zien lopen door de straat welke de vernielingen pleegden.

De politie neemt deze vernielingen hoog op en komt daarom graag in contact met mensen die hier mogelijk getuige van zijn geweest. Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.