Vrachtwagen knalt tegen auto aan na remactie voor oranje verkeerslicht

 

Haarlem – Op de Westelijke Randweg zijn maandag aan het einde van de middag een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. De bestuurster van de personenauto trapte op de kruising ter hoogte van de Pijlslaan dermate hard op de rem voor het oranje verkeerslicht dat de vrachtwagen erachter met geen mogelijkheid meer op tijd kon stoppen.

Ondanks de harde klap liepen de inzittenden van de auto, twee volwassenen en twee kleine kinderen, gelukkig geen verwondingen op. Na een controle in de ambulance zijn de vier inzittenden met twee ambulances naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere controle.

De vrachtwagen en de personenauto zijn aan het begin van de avond weggesleept. Door het ongeval was een rijbaan tijdelijk afgesloten wat voor het nodige oponthoud zorgde.