Automobilist belandt met auto in de sloot langs de A4 voor de Schipholtunnel

 

Hoofddorp – De bestuurster van een auto is maandagavond langs de A4 in de sloot terecht gekomen. Rond half negen reed de vrouw over de A4 in de richting van Den-Haag toen het net voor de Schipholtunnel mis ging. Door nog onbekende oorzaak raakte de vrouw van de weg af en reed met de auto de sloot in.

Hulpdiensten rukte direct met groot materiaal uit. Gelukkig kwam de auto niet op z’n kop in de sloot terecht en kon de vrouw in afwachting van de hulpdiensten rustig in de auto blijven zitten. Met behulp van de duikers van de brandweer is de vrouw uit haar auto gehaald en op het droge gebracht. Ambulancebroeders hebben de vrouw nagekeken maar raakte gelukkig niet ernstig gewond.

Een bergingsauto heeft de auto in de loop van de avond uit de sloot getakeld. Door het ongeval waren twee rijstroken tijdelijk afgesloten.