Auto’s komen met elkaar in botsing op Kruisweg / IJweg Hoofddorp

 

Hoofddorp – Twee auto’s zijn vrijdagavond rond kwart voor tien met elkaar in botsing gekomen op de kruising bij de Kruisweg N201 en de IJweg. Door de aanrijding reed een van de voertuigen tegen een lantaarnpaal aan en kwam de ander midden op de weg tot stilstand.

Brandweer, ambulance en politie kwamen ter plekke om hulp te verlenen. Alle inzittenden konen na het ongeval gelukkig zelfstandig het voertuig verlaten in afwachting van de hulpdiensten. De brandweer heeft beide voertuigen veilig gesteld.

De bestuurster van een van de auto’s is door het ambulancepersoneel gecontroleerd. Een klein kindje dat in een van de voertuigen zat heeft van de hulpverleners een beertje gekregen tegen de schrik.

De kruising is door het ongeval enige tijd gedeeltelijk afgesloten geweest.