Groene Mug-bokaal voor Friethoes

 

Haarlem – Op 11 november 2011, de Dag van de Duurzaamheid, droeg Mikkel Levelt namens Simon Lévelt, producent en leverancier van koffie en thee, de Groene Mug-bokaal over aan het Friethoes. De wisselbokaal werd om 15.30 uur bij Friethoes, Kruisweg 43, uitgereikt in aanwezigheid van wethouder Rob van Doorn. De eerste 100 aanwezigen kregen een gratis frietje!

Simon Lévelt droeg het Friethoes voor vanwege de passie die chef-kok Joost Hoes uitstraalt voor zijn product. Mikkel Levelt: “Als geen ander weet Simon Lévelt dat biologisch geteelde producten het milieu sparen, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat biologische producten veel lekkerder zijn. Joost Hoes en zijn broers laten dat door hun biologische friet duidelijk zien én proeven.”

Gratis friet en kraanwater
De eerste honderd mensen kregen gratis een zak patat van het Friethoes, aangeboden door de Groene Mug. PWN trakteerde alle aanwezigen op een glaasje drinkwater. PWN bood Rob van Doorn karaffen aan om de duurzaamheid van kraanwater te onderstrepen en het gebruik ervan bij de gemeente te stimuleren. Na Haarlem zal PWN in 2012 alle gemeenten in Noord-Holland karaffen aanbieden.