Meiden op scooter afgesneden door auto en komen ten val

 

Haarlem – Twee meiden op een scooter zijn donderdag aan het begin van de avond op het Spaarne ten val gekomen. Rond half zeven werden zij vlak voor parkeergarage De Appelaar door een automobilist afgesneden. Door de uitwijkmanoeuvre raakten de scooter en automobilist elkaar niet maar kwamen de meiden wel ten val.

Een ambulance en een politiewagen kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Beide opzittenden van de scooter zijn in een ambulance gecontroleerd maar raakte gelukkig niet dermate gewond dat zij mee moesten naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De politie is nog opzoek naar getuigen. Mensen die het ongeval hebben zien gebeuren worden vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie Haarlem, via telefoonnummer 0900-8844.