Automobilist botst tegen pijlwagen aan op A200 voor nieuwe Fly-Over

 

Haarlem – Een auto is zondagochtend op de A200 richting Haarlem tegen een een pijlwagen aangereden. Het ongeval vond rond vijf uur plaats op de Amsterdamsevaart, net voor de nieuwe fly-over. Hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam rukte direct met groot materiaal uit omdat er in eerste instantie sprake van was dat het voertuig in de sloot zou liggen.

Al snel bleek dat de auto gelukkig niet in de sloot lag. De inzittenden zijn door de hulpverleners uit het voertuig gehaald en na de eerste zorg per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De politie heeft een sporenonderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval. Door het ongeval was de afslag richting Haarlem Centrum enige tijd afgesloten.

De 59-jarige automobilist heeft tegenover de politie verklaard dat hij op het allerlaatste moment van rijbaan wilde wisselen. De twee gewonden Haarlemmers zijn vervoerd naar een ziekenhuis. Mogelijk was er alcohol in het spel, dit wordt nader onderzocht.