Automobilist over de kop en te water langs Drie Merenweg – N205 Cruquius

 

Cruquius – Op de Drie Merenweg – N205 is dinsdagavond een automobilist het water ingereden. De bestuurder, een 24-jarige man uit Hillegom, vertelde de agenten dat één van de wielen de berm raakte waarna hij de macht over de auto verloor en het voertuig over de kop sloeg. Uiteindelijk kwam de auto in de naastgelegen sloot tot stilstand. Een ambulance en enkele politie-eenheden kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

De bestuurder wist zelf al snel uit het voertuig te komen in afwachting van de hulpdiensten. Na de eerste zorg door het ambulancepersoneel is de bestuurder voor verdere controle overgebracht naar het Spaarne ziekenhuis. De bestuurder heeft aan het ongeval mogelijk een gebroken rib overgehouden.

Een bergingsauto heeft de auto uit de sloot getakeld en meegenomen. Door het ongeval was een rijstrook tijdelijk afgesloten voor het verkeer.