Automobilist raakt tijdens inparkeren onwel en ramt geparkeerde auto in Heemstede

 

Heemstede – Een vrouw is woensdagmiddag tijdens het inparkeren van haar auto onwel geworden. Rond tien voor vier wilde de vrouw haar auto in de Billitonstraat parkeren toen zij tijdens het achteruit rijden per ongeluk op het gaspedaal trapte. De auto schoot vervolgens naar achter en ramde een andere geparkeerde auto.

De geramde auto kwam vervolgens tegen de gevel van een woning tot stilstand en raakte zwaar beschadigd. Ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De vrouw is door het ambulancepersoneel nagekeken en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft de accu van de auto losgekoppeld en de gevel van de woning geïnspecteerd. Deze raakte gelukkig niet ernstig beschadigd.

De auto van de vrouw raakte lichtbeschadigd. De eigenaar van de geparkeerde auto had meer pech, de auto die ze net een maand in haar bezit had moest door een bergingsauto worden weggesleept.