Gewapende overval op gamewinkel in Begijnenstraat Beverwijk

 

Beverwijk – Een overvaller heeft woensdagmiddag rond het middaguur toegeslagen bij een gamewinkel aan de Begijnenstraat in Beverwijk. Direct na de overval begon de politie een grote zoektocht naar de dader en zette daarbij onder meer een helikopter in.

In de winkel heeft de Technische Recherche een sporenonderzoek verricht. Bij een nabijgelegen winkel zijn camerabeelden, waar de overvaller opstond, veiliggesteld.

De politie is nog steeds opzoek naar de overvaller. De man is tussen de 1.70 en 1.75 m lang, heeft een pokdalig gezicht en droeg ten tijde van de overval een lichte jas met capuchon, geruite sjaal en een spijkerbroek met scheuren. De man is in de richting van de Koningstraat weggelopen.

Mensen die de man zien of op een andere manier getuige zijn geweest worden verzocht contact op te nemen met de politie. Onderneem zelf geen actie richting de overvaller, maar bel direct 112. Bent u getuige geweest, belt u dan met 0900-884.

Niemand raakte gewond bij de overval.