Gewonde en aanhouding bij verkeersongeval op Leidsevaart / Randweg

 

Haarlem – Op de kruising Leidsevaart / Westelijke Randweg zijn dinsdagavond twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Om even over half acht vond het ongeval plaats. Brandweer, ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Een van de betrokkenen, een 66-jarige Haarlemse, is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere zorg.

Het slachtoffer heeft nekletsel opgelopen door het ongeval. Gezien het ernstige letsel van de vrouw is de andere bestuurder, een 20-jarige IJmuidenaar, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) heeft een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval. De kruising was hierdoor enige tijd gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer.

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de aanrijding en daar meer over kunnen vertellen. Zij worden verzocht te bellen met de politie in Haarlem, via 0900-8844.