Stoffelijke overschotten aangetroffen in woning Badhoevedorp

 

Badhoevedorp – In een woning in Badhoevedorp werden donderdag de stoffelijke overschotten van twee personen aangetroffen. De politie sluit niet uit dat zij door een misdrijf om het leven zijn gekomen, dit wordt onderzocht.

Enkele uren voor de ontdekking van de twee lichamen werd in Zaandam, bij een flat aan de Perim, het lichaam van een man aangetroffen, mogelijk is deze man overleden als gevolg van suicide. Mogelijk hebben beide zaken verband met elkaar, dit wordt onderzocht.

Op dit moment is de politie bezig met een uitgebreid en minitieus sporenonderzoek, waarbij zowel bij de flat als in de woning elk spoor en detail wordt vastgelegd. Dit neemt tijd in beslag, op dit moment is nog niet bekend wat de identiteit is van alle overledenen, ook moeten uiteraard de nabestaanden nog in kennis worden gesteld.