Bestelbusje door brand getroffen aan de Leonard Springerlaan in Haarlem

 

Haarlem – Een geparkeerd bestelbusje is in de nacht van vrijdag op zaterdag voor een deel verwoest door een brand. Rond kwart over een kreeg de brandweer de melding binnen. Bij aankomst van de brandweer stond het voorste deel van de auto in de brand. Ondanks het adequate optreden kon niet worden voorkomen dat het bestelbusje grote schade opliep.

De afgelopen maanden zijn er in Haarlem al tientallen autobranden geweest. De autobranden vinden voornamelijk plaats in Haarlem-Noord, maar ook in andere delen van Haarlem zijn er opvallend veel autobranden in de nachtelijke uren. De politie zal een onderzoek instellen naar de oorzaak van de brand. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Eventuele getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie, via het telefoonnummer 0900-8844.