Gewonde bij aanrijding op de Haarlemmerstraatweg in Halfweg

 

Halfweg – Op de Haarlemmerstraatweg in Halfweg zijn woensdag aan het begin van de middag twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Rond half een wilde een busje vanaf een parkeerplaats het bedrijventerrein oprijden, maar zag daarbij een bestelauto over het hoofd. Een flinke botsing was het gevolg, waarbij de bestuurder van de bestelauto gewond raakte.

De man klapte door de aanrijding met zijn hoofd tegen het voorruit aan. Hulpdiensten kwamen ter plekke om de gewonde man te verzorgen. Na de eerste zorg door het ambulancepersoneel is de bestuurder met mogelijk nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van de aanrijding. Door het ongeval was een rijstrook afgesloten, het verkeer kon het ongeval via de andere rijstrook rustig passeren.