Dronken vrachtwagenchauffeur veroorzaakt botsing op Schiphol-Rijk

 

Rozenburg – Op de kruising van de Beechavenue en de Aalsmeerderweg in Rozenburg zijn in de nacht van maandag op dinsdag twee vrachtwagens met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval vond om even over twaalf uur plaats doordat een van de twee chauffeurs de ander geen voorrang gaf.

Door het ongeval liepen beide vrachtwagens flinke schade op. Ondanks de flinke klap raakte er niemand gewond. De brandweer heeft het wegdek, wat vol lag met olie van een van de vrachtwagens, gereinigd.

SCHIPHOL-RIJK, 28 februari – De politie kreeg in de nacht van maandag op dinsdag een melding van een aanrijding tussen twee vrachtwagens op de Beechavenue. Een 43-jarige vrachtwagenchauffeur verleende geen voorrang aan de vrachtwagen die op de Beechavenue reed. Deze werd bestuurd door een 39-jarige man uit Zoetermeer. De 43-jarige bestuurder bleek onder invloed van alcohol te zijn . Hij bleek bijna drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij krijgt een proces-verbaal. Beide chauffeurs raakten niet gewond. De beide vrachtwagens raakten zwaar beschadigd.