Kop-staartbotsing tussen drie voertuigen op Amerikaweg

 

Haarlem – Op de Amerikaweg zijn vrijdagmiddag drie auto’s met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval vond rond twee uur plaats toen de achterste auto te laat zag dat zijn voorganger moest remmen. Door de klap knalde de aanreden auto vervolgens ook weer tegen zijn voorganger aan.

Omdat er mogelijk personen bekneld zouden zitten werd naast de politie en ambulance ook de brandweer opgeroepen om te assisteren. Gelukkig bleek dit niet het geval te zijn en viel er voor de brandweer verder niets te doen.

Een persoon is door het ambulancepersoneel nagekeken op mogelijk nekletsel, maar bleek gelukkig ook geen verwondingen te hebben opgelopen. Terwijl de schadeformulieren werden ingevuld hebben bergers de twee beschadigde auto’s van de weg afgehaald. Door voorste auto kon zelf verder rijden.