Opnieuw auto uitgebrand in Haarlem; ditmaal in de Pestalozzistraat

 

Haarlem – In de Pestalozzistraat is woensdagavond een auto verwoest door brand. De melding kwam om even voor elf uur bij de hulpdiensten binnen waarop politie en brandweer ter plaatse gingen. De auto stond bij aankomst van de hulpdiensten al in lichterlaaie.

De brandweer heeft het vuur geblust. Ondanks het adequate optreden kon niet meer voorkomen worden dat de auto totaal verwoest raakte door de brand. De politie zal een onderzoek instellen naar de oorzaak van de brand.

Mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben rond het tijdstip van de brand worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844. Heeft u informatie, maar blijft u liever anoniem? Dan kunt u contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.

De politie doet haar uiterste best om de dader(s) te pakken, maar vraagt u extra alert te zijn:

– Signaleer afwijkende situaties in uw omgeving
– Let op kenmerken van onbekende personen en/of voertuigen die u een aantal keer op verschillende tijden en plaatsen in uw wijk ziet
– Gebruik uw mobiel om verdachte handelingen te filmen of te fotograferen
– Meld verdachte situaties onmiddellijk bij de politie via 1-1-2

Beloning
Voor de oplettende burger is er € 1000 voor de gouden tip die tot aanhouding leidt!