Veel schade na brand in woning aan de Groningenlaan

 

Haarlem – Een brand in een woning heeft maandag aan het begin van de avond veel schade veroorzaakt in een woning aan de Korenburgerweg. Om even over zeven uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. In de woning had een elektisch kacheltje brand veroorzaakt. Omdat de bewoners niet thuis waren werd de brand pas laat opgemerkt door de buren.

De brandweer wist het vuur snel te blussen en is nog geruime tijd bezig geweest met nablussen. De brand veroorzaakte veel rookontwikkeling. Brandweerlieden hebben vervolgens alle brandende voorwerpen via het raam naar buiten gegooid. Tijdens de bluswerkzaamheden zijn enkele naastgelegen woningen tijdelijk ontruimd geweest.

Een ambulance kwam uit voorzorg ter plaatse, maar gelukkig raakte er niemand gewond.