Auto in de Bakkerstraat verwoest door brand in Haarlem

 

Haarlem – Een geparkeerde auto is woensdagavond grotendeels verwoest geraakt door een brand. Rond kwart over acht kwam de melding bij de brandweer binnen dat er in de Bakkerstraat wederom een auto in de brand stond. Een voorbijganger merkte de beginnende autobrand op en waarschuwde de hulpdiensten.

Ondertussen werd er door twee buurtbewoners een poging gedaan om de brand te blussen. Met enkele emmers water wist men de vlammen grotendeels uit te krijgen waardoor grotere schade kon worden voorkomen. De brandweer heeft bij aankomst het vuur volledig gedoofd. De politie heeft de auto laten wegslepen en zal een onderzoek instellen.

Mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben rond het tijdstip van de brand worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844. Heeft u informatie, maar blijft u liever anoniem? Dan kunt u contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.