Auto over de kop na botsing tegen boom op Vondelweg in Haarlem

 

Haarlem – Een automobilist is zondagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval. Het ongeval vond om even over half vier plaats. Door nog onbekende oorzaak kwam de automobilist aan de andere kant van de weg terecht, reed de stoep op en knalde tegen een boom aan. Vervolgens vloog de auto over de kop en kwam enkele meters verder tot stilstand.

Brandweer, ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen. De brandweer heeft de deur van de auto weggeknipt waarna de bestuurder op een veilige manier door de hulpverleners uit de auto gehaald kon worden.

De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg. Een bergingsauto heeft de beschadigde auto weggesleept.

De Vondelweg was door het ongeval tussen de Jan Gijzenkade en de Eksterlaan in beide richtingen tijdelijk afgesloten.