Gewonde bij verkeersongeval op de Zandvoortselaan in Heemstede

 

Heemstede – Bij een ongeval op de Zandvoortselaan in Heemstede is dinsdag aan het einde van de ochtend een vrouw lichtgewond geraakt. Om even voor twaalf uur wilde een automobilist de Zandvoortselaan oprijden maar door een voorrangsfout kwamen de twee auto’s met elkaar in botsing. Een politieagent die toevallig achter de twee auto’s reed stopte direct om eerste hulp te verlenen.

Een van de slachtoffers mocht in afwachting van de ambulance even plaats nemen in de onopvallende auto van de politieagent. Bij aankomst van de ambulance voelde de vrouw toch wat pijn in haar nek. Ambulancebroeders hebben de nek van de vrouw gestabiliseerd. Met de hulp van de ambulancebroeders kon de vrouw zelf uit de auto stappen waardoor het dak van de politieauto er niet afgeknipt hoefde te worden. De vrouw is voor verdere zorg naar het ziekenhuis overgebracht.

De andere bestuurder kwam er met de schrik van af. Een bergingsauto heeft de beschadigde auto even later opgehaald.