Politiehelikopter ingezet bij zoektocht naar inbrekers in school Haarlem

 

Haarlem – De politie is dinsdagavond een zoektocht gestart na een inbraak in een school aan de Anna Kaulbachstraat in de Slachthuisbuurt. De melding kwam aan het begin van de avond binnen waarop meerdere politie-eenheden richting de Martin Luther Kingschool gingen. Bij aankomst troffen de agenten een openstaand raam aan. Een politiehelikopter vloog inmiddels ook boven de school om de boel in de gaten te houden.

Met twee politiehonden is het gehele gebouw uitgekamt, maar werd uiteindelijk niemand aangetroffen. De politieagenten hebben vervolgens samen met de directrice van de school het gebouw doorlopen, maar er bleek niets gestolen te zijn.

Vermoedelijk zijn de inbrekers al weer snel op de vlucht geslagen nadat ze binnen waren gekomen.