Te water geraakt kinderfietsje zorgt voor veel consternatie in Heemstede

 

Heemstede – De hulpdiensten zijn zaterdag aan het begin van de middag druk bezig geweest met het zoeken naar een kindje dat mogelijk te water was geraakt aan de Ritzema Boskade. Een voorbijganger had rond 12:30 uur een kinderfietsje in het water zien liggen en vermoedde dat er iemand te water was geraakt.

De brandweer, ambulance en politie kwamen ter plaatse om op onderzoek uit te gaan. Duikers van de brandweer hebben een groot deel van de sloot afgezocht om te kijken of er in het ergste geval iemand was verdronken. Gelukkig werd er na de uitgebreide zoektocht niemand in het water aangetroffen.

De politie heeft het fietsje meegenomen en is een onderzoek gestart om te achterhalen van wie het fietsje afkomstig is en hoe het daar is komen te liggen.