Zwaar gewonde bij ernstig ongeval op A4 Hoofddorp tussen busje en vrachtwagen

 

Hoofddorp – Op de afrit A4 richting Hoofddorp bij knooppunt De Hoek is maandag aan het einde van de middag een ernstig ongeval gebeurd. Om even over vijf uur reed de bestuurder van een bestelbusje achterop een vrachtwagen. De bestuurder kwam daarbij bekneld te zitten en raakte ernstig gewond.

Hulpdiensten, waaronder een traumahelikoper uit Amsterdam, rukte uit om hulp te verlenen. Brandweerlieden zijn geruime tijd bezig geweest om de 54-jarige Hilversumse bestuurder uit zijn wagen te knippen. Na enige tijd kon de man op een veilige manier uit de auto worden gehaald en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg. De arts van het Mobiel Medisch Team is met het ambulancepersoneel meegereden naar het ziekenhuis.

De VOA is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval en heeft daarbij alle sporen veilig gesteld. Door het ongeval was de afrit volledig afgesloten en moest het verkeer doorrijden richting Den-Haag. Dit zorgde voor veel file.