40 vrijwilligers van sportclubs winnen reis naar Zomerspelen in Londen

 

Haarlem – Dex Elmont en Henk Grol overhandigen op maandag 16 april symbolisch de gouden sleutel van het Holland Heineken House aan hun favoriete vrijwilliger bij het Kennemer Sportcenter in Haarlem. De gelukkige vrijwilligers zijn twee van de in totaal 40 vrijwilligers van sportclubs die een reis krijgen naar de Olympische Spelen inclusief een wedstrijd en een bezoek aan het Holland Heineken House.

Met de campagne ‘Die is goud waard’ maken de sporters samen met NOC*NSF en Holland Heineken House een persoonlijk en sympathiek gebaar naar al die duizenden vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor hun sportclub. Zij zijn goud waard voor de topsporters en hun sportclubs. Alle 40 uitverkoren vrijwilligers van sportclubs worden in aanloop naar de Olympische Spelen in Londen in het zonnetje gezet.

De favoriete vrijwilligers zijn twee van de vele vrijwilligers uit het hele land die zich met veel enthousiasme belangeloos inzetten voor hun sportclub. Dex Elmont en Henk Grol hebben een keuze gemaakt, nadat hen gevraagd is welke vrijwilligers veel voor hun sportcarrières hebben betekend en aan wie ze als dank voor de jarenlange inzet een reis zouden willen aanbieden naar Londen. Voor de vrijwilligers is het nog een verrassing!

De prijs wordt mogelijk gemaakt uit een deel van de kaartverkoopopbrengst van het Holland Heineken House.