Auto loopt veel schade op door brand in de Timorstraat Haarlem-Noord

 

Haarlem – In de Timorstraat is maandagavond een auto flink beschadigd geraakt door een brand. Om even voor half tien werd de brand in de Indische Buurt ontdekt door een buurtbewoner en waarschuwde daarop direct de hulpdiensten. Bij aankomst van de brandweer waren buurtbewoners samen met de politie al bezig om de auto proberen te blussen.

De brandweer heeft het vuur volledig gedoofd. Door de alerte buurtbewoner kon worden voorkomen dat de auto geheel in vlammen opging.

De politie heeft de auto in beslag genomen en zal technisch onderzoek verrichten om mogelijke sporen veilig te stellen.

Update woensdag 18 april:
Het onderzoek naar de autobrand van afgelopen maandagavond heeft uitgewezen dat deze naar alle waarschijnlijkheid een technische oorzaak heeft gehad. Meerdere onderzoeksresultaten geven aan dat vrijwel zeker brandstichting kan worden uitgesloten.