Automobilist ernstig gewond na botsing tegen boom op N201 Hoofddorp

 

Hoofddorp – Een automobilist is woensdag aan het einde van de avond ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Weg om de Noord – N201 in Hoofddorp. Om even voor half twaalf reed de bestuurder in de richting van Heemstede toen het mis ging. De bestuurder raakte van de weg en knalde vervolgens met ee flinke snelheid tegen een boom aan.

Hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam, rukte groots uit om hulp te verlenen. De bestuurder is na de eerste zorg door het ambulancepersoneel met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg. De arts van het MMT heeft het ambulancepersoneel ondersteund.

Door auto liep door de klap aanzienlijke schade op. De VOA(Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om een onderzoek in te stellen naar de toedracht van het ongeval. De N201 in de richting van Heemstede was hierdoor enige tijd afgesloten voor het verkeer.