Dronken automobilist te water met auto bij Leenderbos in Hoofddorp

 

Hoofddorp – Een 24-jarige Hoofddorpse vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag met haar auto in het water belandt. Rond half vier reed de vrouw over het Leenderbos toen zij in een bocht rechtdoor reed, van het talud afraakte en in het water tot stilstand kwam.

Hulpdiensten rukten uit om de vrouw te helpen. De vrouw is in de ambulance verzorgd maar bleek er gelukkig geen verwondingen aan over gehouden te hebben. Politieagenten namen een blaastest af waaruit bleek dat de vrouw te veel gedronken had. De vrouw is vervolgens aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. Zij kwam aan een promillage van 2,06. Dat leidde tot de invordering van haar rijbewijs.

Een bergingsauto heeft de te water geraakte auto in de loop van de nacht uit het water getakeld.