Gewonde bij verkeersongeval op kruising in Heemstede

 

Heemstede – Op de kruising van de Herenweg en de Lanckhorstlaan in Heemstede zijn in de nacht van maandag op dinsdag twee auto’s tegen elkaar aan gereden. Het ongeval vond om even over middernacht plaats, doordat een van de twee bestuurders het rode licht negeerde.

Door de klap raakte beide auto’s flink beschadigd en liep een van de bestuurders verwondingen op. Hij is door het ambulancepersoneel nagekeken en voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De gealarmeerde brandweer kon na een korte inspectie van beide voertuigen weer vertrekken.

Mogelijk beschikte een van de bestuurders in z’n geheel niet over een rijbewijs. De politie zal dit onderzoeken. De VOA(Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om een onderzoek in te stellen naar de toedracht van het ongeval. De kruising was hierdoor enige tijd gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer.