Twee gewonden bij verkeersongeval op Westelijke Randweg Haarlem

 

Haarlem – Op de Westelijke Randweg zijn woensdagavond twee gewonden gevallen bij een verkeersongeval. Rond kwart voor tien reed een auto in de richting van Heemstede en raakte door nog onbekende oorzaak van de weg. De auto kwam vervolgens op de andere rijbaan terecht en kwam in botsing met een tegemoet komende auto.

Een van de auto’s kwam na de klap op z’n zijkant tot stilstand. Brandweer, ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen. Beide bestuurders raakte gewond en werden na de eerste zorg door de ambulancebroeders overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De VOA(Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om een onderzoek in te stellen naar de toedracht van het ongeval. De Westelijke Randweg tussen de Kleverlaan en de Orionweg in de richting van Velsen was hierdoor nog enige tijd afgesloten voor het verkeer.