Bromfietser gewond na aanrijding met auto op Elswoutlaan in Overveen

 

Overveen – Op de Elswoutlaan is zaterdagmiddag een bromfietser gewond geraakt. Rond half vier wilde een automobilist afslaan naar de tennisbaan, maar zag daarbij een bromfietser op het fietspad over het hoofd. De jongen op de bromfiets kwam vervolgens in botsing met de auto en kwam daardoor ten val.

In eerste instantie leken de verwondingen van de bromfietser vrij ernstig waardoor er direct meerdere ambulances werden gealarmeerd. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dit gelukkig niet het geval en konden de andere ambulances terugkeren. De jongen is na de eerste zorg door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De auto liep door het ongeval flinke schade op en is in de loop van de middag weggesleept.