Gewonde bij botsing op Rottepolderplein in Halfweg

 

Halfweg – Op het Rottepolderplein zijn zondag aan het einde van de middag twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Om even over half zes op de rotonde van het Rottepolderplein toen een van de twee auto’s de afslag richting Halfweg wilde nemen en daarbij de ander over het hoofd zag. Een botsing was het gevolg.

Brandweer, ambulance en politie kwamen ter plaatse. Een van de inzittenden raakte gewond en is door de hulpverleners op een veilige manier uit de auto gehaald. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De afslag richting Halfweg was tijdens het ongeval tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Een bergingsauto is ter plaatse gekomen om de weg weer vrij te maken voor het verkeer.