Man overleden bij verkeersongeval op Brouwerskolkweg Overveen

 

Overveen – Bij een verkeersongeval op de Brouwerskolkweg in Overveen is in de nacht van donderdag op vrijdag een dode gevallen. Om even over twaalf uur raakte een automobilist komende vanuit Zandvoort van de weg en botste met hoge snelheid tegen een boom aan. De passagier kwam daarbij om het leven.

Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter uit Amsterdam, rukten massaal uit om hulp te verlenen. De bestuurder, een 30-jarige Haarlemmer, raakte wonder boven wonder niet ernstig gewond is na de eerste zorg door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. De bijrijder, een 38-jarige Amsterdammer, overleefde de aanrijding helaas niet.

De VOA(Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om een uitgebreid onderzoek in te stellen naar de toedracht van het ongeval. De Brouwerskolkweg was hierdoor geruime tijd afgesloten voor het verkeer.