Traumahelikopter gealarmeerd voor onwel geworden scooterbestuurder in Zandvoort

 

Zandvoort – Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter uit Amsterdam, zijn woensdag aan het einde van de middag uitgerukt naar de Zandvoortselaan in Zandvoort. Om even over half zes kwam de melding binnen dat de bestuurder van een scooter onwel was geworden. Gezien de ernst van de melding werd ook direct de traumahelikopter gealarmeerd.

Gelukkig bleek het bij aankomst van de hulpdiensten een stuk minder erg te zijn. De traumahelikopter hoefde daardoor niet meer ter plaatse te komen. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel behandeld en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

Een politieagent heeft de brommer van het slachtoffer meegenomen naar het politiebureau waar de bestuurder deze later weer kan ophalen.